Fanzine Electrònic
Rol-Fantasia-CiFi
Tercera etapa
Darrera Actualització: 02-11-2004

9D - La Novena Dimensió Learn Catalan with Mr. Toni

[ Portada | Editorial | Rol | Ordinador | Relats | Enllaços | Staff | Visites ]
[ Sant Nemesi 2002 | Sant Nemesi 2003 ]

Titulars

Vist està que a 9D-La Novena Dimensió tenim uns gusts uns mica frikis... I en aquesta tònica friki va aquesta novetat, una tira còmica de Memòries d'un esquelet... del Castlevania, per a més senyes.

Sant Nemesi 2003
Per segon any, a 9D-La Novena Dimensió celebram les festes del nostre patró: Sant Nemesi. Gaudiu de les celebracions patronals consultant el programa de festes i llegint aquest article.

Comentari del joc Homeworld
Una mica descuidats teníem els comentaris de jocs, i més encara els de jocs per a PC. Amb aquest comentari sobre un dels més grans jocs per a ordinador, el Homeworld, l'inimitable Felip reobre els comentaris de jocs a 9D-La Novena Dimensió amb un magnífic article.

Projectes de videojocs
Amb el temps hem anat definint dos grans projectes de programació de videojocs. Un d'ells, el Projecte CAOS és l'hereu dels jocs Caos I i II per a l'ordinador MSX, que vàrem desenvolupar ja fa molts d'anys. L'altre, el Projecte Temps de Foscor respon al nostre interès pels jocs d'aventura i per les ambientacions de terror psicològic. Feis-hi una ullada i veureu el que encara no és però que pot arribar a ser.

Les Aventures de Mr. Toni
Continuant amb la tradició, Mr. Toni marca l'actualització d'aquesta gran web que és 9D- La Novena Dimensió. Ja podeu disfrutar de l'Episodi III i l'Episodi IV, així com d'un breu Epíleg a l'Episodi II. Au idò!

Segon episodi de Les Aventures de Mr.Toni
Després del tranquil viatge en avió relatat al primer episodi de Les Aventures de Mr.Toni, el nostre heroi arriba al paradís de les seves vacances: Hawai. Com li deu anar per terres tan llunyanes? Llegiu-ho en aquest nou episodi!.

Jocs on-line: Asteroides!
Aquest estiu en Toni Burguera ha cremat les poques neurones que li quedaven i ha començat a fer jocs en Java, que podeu jugar des del propi navegador. Començau a fer boca amb Asteroides!, una adaptaci del clàssic d'Atari.

Jocs on-line: Stargate
Inspirat en la sèrie de televisió protagonitzada per Richard Dean Anderson, ara podeu jugar on-line a un esplèndit joc anomenat Stargate!, programat per Toni Burguera.

Jocs on-line: Metal Snake
El nom Metal Snake prové del més gran joc d'espionatge tàctic mai creat (Metal Gear) i del seu protagonista (Solid Snake). Ara podeu gaudir d'un inacabat i espectacular joc d'espionatge tàctic en Java: el Metal Snake, programat per Toni Burguera.

Amb el nomenament, l'any passat, de Sant Nemesi com a patró de 9D-La Novena Dimensió, encetàrem la tradició de celebrar unes festes patronals cada 19 de febrer. Enguany vos oferim un programa de festes excepcional, elaborat per l'inigualable Felip i illustrat per l'inimitable Cosme, aix�com un article d'homenatge al nostre patró, escrit pel brillant Toni.
També podeu consultar el programa de festes de l'any passat, i l'article de les passades festes explicant l'origen del nostre Sant Patró. Gaudiu d'unes bones festes de Sant Nemesi, i no oblideu seguir els nostres consells per a tenir unes festes inmillorables. Molts d'anys, Nemesiers!

Amb moltes novetats encetàrem l'anterior actualització de 9D-La Novena Dimensió. D'una banda, en Cosme ens dóna no una ni dues, sinó tres noves lliçons de bon humor amb Les Aventures de Mr. Toni, aquesta vegada amb un epíleg a l'Episodi II, amb l'Episodi III i amb l'Episodi IV. No els podeu deixar passar!

D'altra banda, en Felip ens delecta amb un exquisit comentari sobre el joc d'ordinador Homeworld. Aquest article vos descubrirà un dels millors jocs mai programats per a la plataforma PC.

Finalment, però no menys important, en Toni ha donat forma, amb bits, bytes i enginy a dos projectes que roden pel cap de tot 9D-La Novena Dimensió des de fa temps: el Projecte CAOS, un futur RPG a l'estil dels grans clàssics, i el Projecte Temps de Foscor, una aventura gràfica de terror. Tots dos projectes estan encara en la seva fase inicial, però com se sol dir, temps al temps.

No oblideu que podeu jugar on-line al tres jocs programats per Toni Burguera: Asteroides, Stargate i Metal Snake. Tots tres, programats en Java, els podeu jugar directament des de la web sense necessitat de descarregar-vos res. Esperam les vostres opinions!

També podreu llegir un magnífic article sobre Spiderman i la tercera entrega de l'article sobre El Tresor d'USAS. Disfrutau-ho!

Dins tones de blindatge metàllic, darrera milions de circuits d'alta tecnologia i amb armament de poder incommensurable, el pilot maneja els controls del que representa la culminació de la tecnologia. La màquina avança amb pas ferm per protegir el món del mal. Es tracta d'un Robot Gegant, d'un home d'acer disposat a tot per a protegir la Terra. Els Super Robots han marcat una època en el còmic japonès, i des de 9D-La Novena Dimensió els volem dedicar aquest homenatge.


Vegeu que diuen els pares de la criatura:

El món gira i els homes dormen. Mentre 9D ha estat aturada, el món no s'ha aturat amb ella, sinó que ha seguit girant i girant, i el món ha canviat. Els creadors de 9D tampoc ens hem aturat! Però tal vegada hem treballat massa tira-tira, o en altres coses. Els fets són que hem tornat, que 9D es torna a moure, i que es mou per a millor. I si no ho creis, entrau, entrau i pegau-hi una ullada...
Felip

9D es com l'os panda de vast ocea que camina... en fi, que un projecte tan gran i magnific mes bo es quan mes be se'l cuina, i com a bon plat se la de coure amb poc foc... "a fuego lento" que diuen, i per aixo el producte que ara un presentam es la millor pagina que mai heu vist..., i es obra del mes gran dissenyador de webs de Mallorca i de Fora Mallorca: Mister Toni Burguera!!
Cosme

Diuen que el temps és la foguera on cremam. Si és així, 9D deu tenir l'esperit de l'Au Fènix, perquè en aquest any d'espera ha cremat ben cremada per a renèixer de les pròpies cendres més esplendorosa que mai. La goleta no ha naufragat, sino que s'ha marcat amb més força que mai el romb cap aquell país desconegut : el Futur.
Toni


Visitants des del 12/04/98 Espai cedit gratuitament per
Molts MallorcaWeb